Tidligere Ørkenens Sønner shows

Ørkenens Sønner har faktisk reelt opført 10 shows i alt – men officielt taler vi om 9 shows.

2019 : En fez i en hornlygte

Det niende show, der havde premiere i på Dyrehavsbakken til halloween. Temaet var også af den skræmmende slags med Frankensteins monster og døden som tema. Det er udgivet på dvd; premiere 31. oktober 2019 i TELTET på Bakken med efterfølgende landsturne.

2015 : Een gang til for prins Knud

Det ottende show, der havde premiere i Glassalen, hvor blikket atter vendtes hjem mod gamle Danmark – vikinger, Christian IV osv. Det er udgivet på dvd; premiere 11. april 2015 i Glassalen i Tivoli med efterfølgende landsturne.

2011 : VARM LUFT i Canal Grande

Sønnernes syvende show, der fik premiere i Glassalen, kredsede om Venedig og Italien i øvrigt. Det sygdomsramte Oraklet afløstes af Guitaristen. Det er udgivet på dvd; premiere 14. april 2011 i Glassalen i Tivoli med efterfølgende landsturne.

2007 : En sang fra de varme lande

Det sjette show, der fik premiere i foråret 2007 i Glassalen i Tivoli. Temaet denne gang var den afrikanske jungle og andre steder i de varme lande. Det er udgivet på dvd; spillede i Glassalen i Tivoli med efterfølgende landsturne.

2004 : Et skud i tågen

Western var temaet i showet, men ellers var alt ved det gamle. Det er udgivet på dvd; spillede på Bellevue Teatret med efterfølgende landsturne).

2001 : En storm i et glas vand

Med dette show fra blev Ørkenens Sønner mere temaorienterede. I dette tilfælde i form af havets mænd, der indledte begge akter. Showet er udgivet på vhs og dvd; spillede på Bellevue Teatret med efterfølgende landsturne.

1997 : Gå aldrig tilbage til en fuser

Det opfølgende show, der for alvor gjorde Ørkenens Sønner landskendte. Det er udgivet på vhs og dvd; spillede på Bellevue Teatret med efterfølgende landsturne.

1994 : Det første show (Årets fez-ligste show)

Det første show blev en succes og blev i 1994 genopført i en udvidet udgave på Bellevue Teatret. Lyb Nuteh Ibrahim afløstes af Khamel Ull-Zuut. Ved den senere DVD-udgivelse fik showet undertitlen Årets fez-ligste show! Showet blev udgivet på vhs og dvd; forestillingen spillede på Bellevue Teatret med efterfølgende landsturne.

1991: Debut showet

Det allerførste show fra 1991, der blev opført på Restaurant Allégade 10 og efter en beskeden start endte med fuldt hus. Dette show er ikke udgivet på noget medie, forestillingen spillede på Allégade, består kun af et sæt, som blev til første sæt i 1994; det eneste show med Flemming Enevold.